• Nossos atuais Mecenas:
Homepage Alkoholismi ennetamise kirjandus


Alkoholismi ennetamise kirjandus


Tallinna linna 2010. aasta eelarve eelnõu kohta SISUKORD. 1. ÜLEVAADE LINNA 2010. AASTA EELARVE EELNÕUST 8. 1.1 Üldine majanduskeskkond 8. 1.2 Lühiülevaade.Joonised. Joonis 1. Alkoholismi ja narkomaania riikliku programmi rahastamine 1998-. 2004. Allikas: Alkoholismi ja narkomaania ennetamise programmi aruanded, 1998-. 2004. Joonis 2. Alkoholismi ja narkomaania ennetamise programmi rahastamine. 2004. Allikas: Tervise Arengu Instituut, 2005. Joonis 3. HIV ja AIDSi .Sisekaitseakadeemia. 2004. Alkoholismi ja narkomaania ennetamise käsiraamat. Harro, J. 2006. Uimastite ajastu. Euroopa Narkootikumide ja Narkomaania Seirekeskus. 2008 Uimastiprobleemide olukord Euroopas. 2008 aastaaruanne. Single Convention on Narcotic Drugs, 1961. Convention on Psychotropic Substances, .Kasutatud kirjandus: “Alkoholismi ja narkomaania ennetamise riiklik programm 1997-2007”; Laste ja noorukite riiklik terviseprogramm aastani.Erikoolides ja laste hoolekandeasutustes elavate noorte hoiakud ja kogemused seoses seksuaalse, vaimse ja füüsilise vägivallaga. Kadri.Raamat Alkoholismi ja narkomaania ennetamise käsiraamat , teema: Eneseabi, psühholoogia, psühhiaatria, pedagoogika, lastekasvatus.Kasutatud kirjandus. Eesti Alkoholismi ennetamisega on riiklikul tasemel Eestis tegeletud aastast 1997 kui käivitati alkoholismi ja narkomaania ennetamise.Uimastiennetuse õpetajaraamat põhikoolile 17 III UIMASTITARVITAMISE PÕHJUSED Miks noored uimasteid tarvitavad? See on küsimus, millele tuleb uimastiennetuses.Nõukogude kirjandus (314) Perioodika (1864) Psühholoogia, psühhiaatria, pedagoogika, lastekasvatus, Alkoholismi ja narkomaania ennetamise käsiraamat.



Centreti kingitus ravi alkoholism



Alkoholismi, narkomaania ja HIV/AIDSi leviku ennetamise arengukava Tallinnas aastateks 2009–2012 Lisa 2. Kasutatud kirjandus.Raamat "Alkoholismi ja narkomaania ennetamise käsiraamat", teema: Eneseabi, psühholoogia, psühhiaatria, pedagoogika, lastekasvatus.Raport trükiti Alkoholismi ja narkomaania ennetamise riikliku programmi aastateks 1997–2007 vahenditest 2. Sisukord Kasutatud kirjandus 3. Tabelid ja joonised.Kasutatud kirjandus. „Alkoholismi, narkomaania ja HIV/AIDSi leviku ennetamise arengukava Tallinnas aastateks 2009-2012“ eesmärk on saavutada.Mis alkoholi ja alkoholismi puutub, Kenderi nihilist.fm-i parim osa - HAPKOMAH kirjutised See võiks olla kohustuslik kirjandus kõikidele teismelistele.Narkootikumidega seotud Kasutatud kirjandus:Aastaaruanne 2004. Narkoprobleemide olukord Euroopa Liidus ja Norras (2004).EMCDDAAbel.Alkoholismi ja narkomaania ennetamise käsiraamat Toimetanud Marju Kiipus ja Anu Neuman. 100-leheküljeline suures formaadis ning pehmes köites raamat.loogiline, praktiline ja teoreetiline kirjandus. Käesoleval etapil soovime pöörata tähelepanu kultuuridevahelistele puutepunktidele.Raport trükiti Alkoholismi ja narkomaania ennetamise riikliku programmi vähendamine. 8. Uimastitega seotud suremus. 9. Narkootikumidega seotud kuritegevus. 9.1 Konfiskeerimised. 9.2 Transiit. Lõpetuseks. Kasutatud kirjandus. 3 1997–2007 ja Riikliku alkoholismi ja narkomaania ennetamise programmi aastateks.

Related queries:
-> lõpetage alkoholi joomise ja kaalust alla
Academia.edu is a platform for academics to share research papers.Müürileht on Eesti nüüdiskultuuri ja kaasaegseid mõttevoole kajastav väljaanne, mis ilmub igakuiselt tiraažiga 4500 eksemplari.Kasutatud kirjandus Tööstressi ja psühhosotsiaalsete riskide ennetamise võti aga peitub töökorralduses ja moodustas Alkoholismi ja Keemilise sõltuvuse.Kasutatud kirjandus Alkoholismi kui mitmetahulise probleemi parimaks kirjeldamiseks ja analüüsimiseks haiguste ennetamise ja teiste tervise sekkumisvormide.Kasutatud kirjandus Uurimuste tulemusel on välja toodud erinevaid probleemide ennetamise, vanemate alkoholismi.Traumade ja alkoholi tarbimise ennetamine Võru tõus tegelemaks kodu ja vaba aja vigastuste ja mürgituste ennetamise, s.h. alkoholi Punase Risti Võru Selts, maavalitsus jt. Kasutatud kirjandus. 1. Eesti Statistika Aastaraamat 2005 ESA Tallinn 2005. 2. Eesti Tervishoiusataistika 2004 Stssiaalministeerium.Soovituslik kirjandus. 1. klass; 2. klass; 3. klass; 4. klass; Alkoholismi, narkomaania, HIV/AIDSi ennetamise programmist projekt “Tore kevadpäev.Alkoholi liigtarvitava patsiendi varajane avastamine ja nõustamine perearstipraksises. 23. Kokkuvõte. 24. Kasutatud kirjandus. 25. Lisad. 27. Lisa 1. AUDIT test. 27. Lisa 2. Enesehinnanguline meeleolu skaala (EMS). 28. Lisa 3. Erinevate alkohoolsete jookide alkoholiühikute sisaldus sõltuvalt alkohoolse joogi pakendamis- .KIRJANDUS rahvastikus. Ühe probleemina on märgitud see, et välja arendamata on alkoholismi varase Narkomaania ennetamise riiklik.
-> on alkoholikabinetis registreeritud
Kasutatud kirjandus Olulise tegurina on nimetatud ka alkoholismi seotust vägivalla riskide ennetamise ja vägivalla ohvrite toetamise.Hispaania kirjandus. ning Alkoholismi ja narkomaania ennetamise programm aastateks 1997-2007.4 Nendes kahes dokumentidest avaldus riigi karm suhtumine.Alkoholismi ja narkomaania ennetamise käsiraamat: Sisekaitseakadeemia 2004 : Loe lähemalt. Täna müügil: 19404 uut ja 26952 kasutatud raamatut.Narkootikumidega seotud Kasutatud kirjandus:Aastaaruanne 2004. Narkoprobleemide olukord Euroopa Liidus ja Norras (2004).EMCDDAAbel.Alkoholismi ja narkomaania ennetamise käsiraamat: Sisekaitseakadeemia 2004 : Loe lähemalt. Täna müügil: 19404 uut ja 26952 kasutatud raamatut.Soovituslik kirjandus. 1. klass; 2. klass; 3. klass; 4. klass; Alkoholismi, narkomaania, HIV/AIDSi ennetamise programmist projekt “Tore kevadpäev.9 Kasutatud kirjandus alkoholismi riskitegur, o Justiitsiministeeriumi projekt „Nakkushaiguste ennetamise ja ravisüsteemi tugevdamine.Aktiivtööde koostamisel kasutatud kirjandus: 1. Alkoholismi ja narkomaania ennetamise käsiraamat. MTÜ AIDsi Ennetuskeskus. Sotsiaalministeerium. Tallinn.NARKOMAANIA ENNETAMISE RIIKLIK STRATEEGIA ning Alkoholismi ja narkomaania ennetamise programm lk 32 Kasutatud kirjandus.
-> alkoholismi määramise meetodid
Lõiminguvõimalused. Töö pakub võimalusi lõiminguks ühiskonnaõpetuse (uimastitega seotud seadusandlus), ajaloo (kultuuritraditsioonid) ja bioloogiaga (pärilikkus). Kasutatud kirjandus. 1. Alkoholismi ja narkomaania ennetamise käsiraamat (koost Kiipus, M) 2005. Sotsiaalministeerium, MTÜ AIDSi ennetuskeskus.Aktiivtööde koostamisel kasutatud kirjandus: 1. Alkoholismi ja narkomaania ennetamise käsiraamat. MTÜ AIDsi Ennetuskeskus. Sotsiaalministeerium. Tallinn.alcolismo traduzione nel dizionario italiano - estone a Glosbe, dizionario online, gratuitamente. Sfoglia parole milioni e frasi in tutte le lingue.Käesolevas ravijuhendis kasutatakse ka mõistet „alkoholitarvitamise häire“ (ingl. k alcohol use disorder), mis hõlmab nii alkoholi kuritarvitamist kui Keskmise pikkusega ravi naltreksooniga ei suurendanud raviefekti relapside ennetamises, kuid pikendas aega esimese dringini ja vähendas tungi alkoholi järele. Keskmise .• teadvustab levinumate riskikäitumiste ennetamise võimalusi ühiskonna Kasutatud kirjandus 1. Alkoholismi ja narkomaania ennetamise käsiraamat (koost.Loome üleriigilise võrgustiku alkoholismi ja narkomaania raviks ja nõustamiseks. 9. Muudame alkoholi- ja tubakatooted noortele raskemini kättesaadavaks.Alkoholismi ja narkomaania ennetamise käsiraamat: [artiklikogumik] Kuidas aidata uimastiprobleemidega last. Peter D. Rogers ja Lea Goldstein Meelemürgid.ÜHISKONNA TURVALISUSE TEENISTUSES Artiklite kogumik pühendatud professor Ivar Aimre mälestusele Tallinn 2010 Koostanud Annika Lall Toimetanud Annika Talmar.3. alkoholismi ja narkomaania ennetamise programm (Eestis 1997–2007) ning 4. laste ja noorukite riiklik terviseprogramm (Eestis 2000–2005) Kasutatud kirjandus.
-> punase pipra alkoholismi toonik
Valvet tugevdati soovimatute sündmuste ennetamise mõttes Moskva aga ka suitsetamise või alkoholismi. Viiendas klassis oli see kohustuslik kirjandus.Kasutatud kirjandus 19. Sissejuhatus. “Alkoholismi, narkomaania ja HIV/AIDSi leviku ennetamise arengukava Tallinnas aastateks 2009-2012” (edaspidi arengukava) on Tallinna Linnavolikogu 17. aprilli 2008 otsusega nr 66 vastu võetud “Tallinna rahvastiku tervise arengukava 2008-2015” sõltuvus- ja HIV/AIDSi probleeme .ÜRO konventsiooni "Naiste diskrimineerimise kõigi vormide likvideerimisest" täitmisest Eesti Vabariigis. 1. artikkel. Käesolevas konventsioonis tähendab mõiste.KASUTATUD KIRJANDUS.31 SUMMARY CAGE – alkoholismi sõeltest.Arvestades, et aluseks stenokardia on tasakaalus vajadus keskel dechnoy lihaste hapniku ja selle üleandmist koronaararterite ravi peaks olema suunatud:.Kasutatud kirjandus Swedish National Police Board. 1991. Narcotic drugs. Otter, M. 1997. Alkoholismi ja narkomaania ennetamise käsiraamat. Harro.Soovitav kirjandus. P.D.Rogers, L, Goldstein. Kuidas aidata uimastiprobleemidega last. H.Hobhouse. Alkoholismi ja narkomaania ennetamise käsiraamat.Alkoholismi ja narkomaania ennetamise käsiraamat Toimetanud Marju Kiipus ja Anu Neuman. 100-leheküljeline suures formaadis ning pehmes köites raamat.Teesid: Inimühiskond põhineb suuresti pidevalt väljatöötavatel uutel tööriistadel ja tehnoloogiatel. Inimese enda tegevusest põhjustatud keskkonnamuutused.
-> õmblema ampulli alkoholismi vastu
Vaimse tervise edendamise ja vastavate probleemide ennetamise osaks on Kasutatud kirjandus: “Alkoholismi ja narkomaania ennetamise riiklik.Alkoholiseadus. Vastu võetud 19.12.2001. a. - RT I 2001, 3, 7. Alkoholismi ja narkomaania ennetamise käsiraamat. Sisekaitseakadeemia. Tallinn:.KASUTATUD KIRJANDUS Tervise Arengu Instituudi narkootikumidealane veebileht Alkoholismi ja narkomaania ennetamise käsiraamat. Australian Government.Erilist tähelepanu pööratakse alkoholismi ennetamise võimalustele. Köitev lugemisvara igale nimetatud probleemidest huvituvale inimesele, igale elueale. alkoholism, alkoholi toime, alkoholimürgistus, aimekirjandus, psühholoogia, eneseabi 3., parandatud ja täiendatud trükk. Hind: - info Hetkel on otsas. Otsing autori järgi.Alkoholiseadus. Vastu võetud 19.12.2001. a. - RT I 2001, 3, 7. Alkoholismi ja narkomaania ennetamise käsiraamat. Sisekaitseakadeemia. Tallinn:.Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications.Kirjandus on emakeelne lugemisvara. Kirjanduse lugemine annab teadmisi maailmast ja ühiskonnast ning loob kaudseid kogemusi inimsuhetest.Raport trükiti Alkoholismi ja narkomaania ennetamise riikliku programmi aastateks 1997–2007 vahenditest 2. Sisukord Kasutatud kirjandus 3. Tabelid ja joonised.Alkoholismi ja narkomaania ennetamise käsiraamat. - Tallinn UDK 821.511.113.




Alkoholismi ennetamise kirjandus:

Rating: 17 / 807

Overall: 879 Rates